Technische diensten

voor leaserijders hét adres!

 

Rijdt u in een leaseauto?

 

 

 

Centrale afspraken leaserijders:  Door centrale afspraken te maken met leasebedrijven en fleetowners zijn we ook voor de leaserijder een aantrekkelijk alternatief. We zijn een goed en betrouwbaar adres voor leaserijders voor onderhoud en de (APK)keuringen van uw auto.  En dat geldt simpelweg voor alle merken.

Voor bijna alle leasemaatschappijen mogen wij het onderhoud aan uw leaseauto uitvoeren. Wij bieden een haal- en brengservice én de optie: directe service, ingeval van kleine reparaties of veiligheidszaken.

Leaserijders met een 2e auto

Voor leaserijders, die ook een privéauto bezitten, gelden aantrekkelijke voorwaarden indien de auto’s tezamen worden aangeboden voor onderhoud!

 

Alle merken!      

Al onze AutoSN dealers zijn onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken en werken met originele merkonderdelen. Bezoek de Autoservice Netwerk dealer bij u in de buurt! Klik op de dealerkaart, button  hierboven, kies uw dealerlocatie en maak een afspraak voor uw auto!  Zo simpel kan een goede keuze zijn!

De (lease)auto kan niet worden gemist?

Geen probleem, met onze leenauto bent en blijft u altijd mobiel! De leenauto kunt u de gehele dag gebruiken! Indien u wilt wachten is er bij de meeste AutoSN dealers een wachtruimte aanwezig met Wi-Fi en koffie / thee.  Zo kunt u desgewenst uw wachttijd nuttig besteden.

Autoservice Netwerk;  de partner voor het leasebedrijf en/of fleetowner!  

Voor de leasemaatschappijen bieden wij een compleet servicepakket, we leggen graag uit hoe onze dealers werken en hoe we zorgen dat ons gehele netwerk tegen de juiste voorwaarden de diensten aanbiedt.

informatie voor de leasemaatschappij

 

Laatste nieuws

04 mei 2021

Geen kinderen of dieren in de auto laten zitten!

Met deze warmte is het levensgevaarlijk om kinderen en dieren in de auto te laten, zelfs met een raampje open! Dat kan NIET.

Lees meer
20 maart 2021

AutoSN anno juni op 75 leden (NL en B)

AutoSN blijft groeien en zal dit jaar nog ca 10 bedrijven aan het AutoSN netwerk …

Lees meer
14 januari 2021

Met de auto op vakantie? Doe de vakantiecheck!

Gaat u binnenkort op vakantie met de auto?

Lees meer

Waarom AutoSN?

De AutoSN dealers zijn bedrijven met een dorps karakter in de goede zin van het woord. De klant moet zich er thuis willen voelen en ook graag weer terugkomen. In combinatie met onze aantrekkelijke uurtarieven kunt u aanzienlijk op kosten besparen, zonder in te leveren op kwaliteit! Door centrale afspraken te maken met leasebedrijven en fleetowners zijn we ook voor zakelijke klanten een aantrekkelijk alternatief.

  • De beste persoonlijke service
  • Veel vestigingen in Nederland
  • Scherpe prijzen
Lees meer

Zoek uw dealer

Vind uw dealer