Technische diensten

Verzekeringen en financiering

Voor verzekeringen en financiering zit u goed bij AutoSN!

Verzekeringen en financiering nodig? Wij hebben verschillende kanalen om dit, voor uw nieuwe of gebruikte auto, zo goedkoop mogelijk te regelen.  Onze dealers hebben prima contacten,  de beste partij voor uw situatie is snel gevonden. Ruim 70% van alle autobezitters maakt gebruik van een financiering. U kunt gewoon bij uw autoaankoop aangeven of dit geregeld is, of nog ingevuld moet worden.

Wij stellen onze partners graag aan u voor. U kunt er terecht voor alle vormen van financiering, zowel privé als zakelijk.

Verzekeringen tegen gunstige tarieven

Iedere auto moet nu eenmaal verzekerd zijn. Wij hebben met onze partners de zaken voordelig voor u geregeld en tegen gunstige voorwaarden!  Uw eigen AutoSN dealer is het aanspreekpunt bij schade. Hij zorgt dat de auto gerepareerd en afgeleverd wordt én hij regelt alle zaken voor u met de verzekeringsmaatschappij.

Gewoon één adres en één aanspreekpunt voor al uw autozaken!  Da’s lekker makkelijk en wel zo duidelijk!

Vraag uw AutoSN dealer naar de mogelijkheden voor verzekeringen of financiering. Wij bieden bijvoorbeeld een aankoopgarantie uitkering bij total loss, zelfs tot 4 jaar na aankoop!

Laatste nieuws

04 mei 2021

Geen kinderen of dieren in de auto laten zitten!

Met deze warmte is het levensgevaarlijk om kinderen en dieren in de auto te laten, zelfs met een raampje open! Dat kan NIET.

Lees meer
20 maart 2021

AutoSN anno juni op 75 leden (NL en B)

AutoSN blijft groeien en zal dit jaar nog ca 10 bedrijven aan het AutoSN netwerk …

Lees meer
14 januari 2021

Met de auto op vakantie? Doe de vakantiecheck!

Gaat u binnenkort op vakantie met de auto?

Lees meer

Waarom AutoSN?

De AutoSN dealers zijn bedrijven met een dorps karakter in de goede zin van het woord. De klant moet zich er thuis willen voelen en ook graag weer terugkomen. In combinatie met onze aantrekkelijke uurtarieven kunt u aanzienlijk op kosten besparen, zonder in te leveren op kwaliteit! Door centrale afspraken te maken met leasebedrijven en fleetowners zijn we ook voor zakelijke klanten een aantrekkelijk alternatief.

  • De beste persoonlijke service
  • Veel vestigingen in Nederland
  • Scherpe prijzen
Lees meer

Zoek uw dealer

Vind uw dealer