Technische diensten

Onderhoud

Eerlijk en goed onderhoud!

Bij een AutoSN dealer staan wij voor eerlijk en goed onderhoud. Een goede relatie met de klant is daarbij ons uitgangspunt. Heldere taal, duidelijke afspraken en geen verrassingen achteraf. U kunt er altijd terecht voor een betrouwbaar advies. Uw auto is een waardevol product waar wij zorgvuldig mee omgaan. Er wordt niets onnodig vervangen, alles wat uw AutoSN dealer doet wordt vooraf met u gecommuniceerd. De facturen zijn helder en duidelijk opgesteld zonder kleine lettertjes. Wij hechten veel waarde aan de uitleg wat er gedaan is en vooral waarom.

Wij zorgen dat u tevreden de werkplaats uitrijdt, niet alleen nu maar ook alle volgende keren.  En dat geldt voor alle werkzaamheden die wij verrichten; onderhoud, reparaties en natuurlijk een APK.

Bij een groeiend aantal van onze AutoSN dealers kunt u ook terecht voor een onderhoudsabonnement!  Goed verzekerd voor onderhoud conform fabrieksvoorschriften. Voor een vast laag bedrag per maand, al vanaf € 19,50 incl. Btw/mnd. Op een onverwacht dure reparatie zit niemand te wachten, daarom ook de mogelijkheid om grote reparaties die niet onder het reguliere abonnement vallen, te betalen in maandelijkse termijnen. Kijk op de dealerpagina van uw dealer voor de uitleg en regels.

Goedkoper dan de dealer?

In de meeste gevallen zijn wij goedkoper dan een dealer. Ons uurtarief is behoorlijk lager en wij adviseren u graag over de montage van goedkopere alternatieve onderdelen (vaak van dezelfde kwaliteit!). Wij leggen graag uit wat zinvol is en wat niet. Wij kijken hierbij naar het gebruik, de leeftijd van de auto en hoelang u nog denkt in de auto te blijven rijden.

Wij denken graag met u mee: bij onderhoud, reparaties en APK.

Gewoon eerlijk en goed!

 

 

Laatste nieuws

24 juli 2019

Geen kinderen of dieren in de auto laten zitten!

Met deze warmte is het levensgevaarlijk om kinderen en dieren in de auto te laten, zelfs met een raampje open! Dat kan NIET.

Lees meer
20 juni 2019

AutoSN anno juni op 75 leden (NL en B)

AutoSN blijft groeien en zal dit jaar nog ca 10 bedrijven aan het AutoSN netwerk …

Lees meer
20 mei 2019

Met de auto op vakantie? Doe de vakantiecheck!

Gaat u binnenkort op vakantie met de auto?

Lees meer

Waarom AutoSN?

De AutoSN dealers zijn bedrijven met een dorps karakter in de goede zin van het woord. De klant moet zich er thuis willen voelen en ook graag weer terugkomen. In combinatie met onze aantrekkelijke uurtarieven kunt u aanzienlijk op kosten besparen, zonder in te leveren op kwaliteit! Door centrale afspraken te maken met leasebedrijven en fleetowners zijn we ook voor zakelijke klanten een aantrekkelijk alternatief.

  • De beste persoonlijke service
  • Veel vestigingen in Nederland
  • Scherpe prijzen
Lees meer

Zoek uw dealer

Vind uw dealer