Technische diensten

Aanvullende garantie

Aanvullende garantie voor nog meer zekerheid!

Wij kunnen uw nieuwe auto of occasion voorzien van aanvullende garantie!  Voor iedereen die gewoon zekerheid wil hebben en geen onverwachte kosten en verrassingen, is deze garantie bedoeld!

Deze extra zekerheid kan voor een uitermate redelijk bedrag worden afgesloten bij alle AutoSN dealers.

Reparaties aan bijvoorbeeld motor of het elektrische systeem zijn gedekt onder deze extra service. Normale slijtage delen zoals o.a. banden, remblokken, wisserbladen vallen natuurlijk niet onder de extra garantie.

Deze garantie sluit direct aan op de BOVAG garantie of meteen op de fabrieksgarantie (als de auto nog in de fabrieksgarantie valt bij de het afsluiten van de aanvullende garantie)

 

Kiest u voor één jaar aanvullend of wellicht zelfs 2 jaar extra garantie, dan krijgt u daar automatisch – voor dezelfde periode –  onze mobiliteitspas bij!

 

Laatste nieuws

04 mei 2021

Geen kinderen of dieren in de auto laten zitten!

Met deze warmte is het levensgevaarlijk om kinderen en dieren in de auto te laten, zelfs met een raampje open! Dat kan NIET.

Lees meer
20 maart 2021

AutoSN anno juni op 75 leden (NL en B)

AutoSN blijft groeien en zal dit jaar nog ca 10 bedrijven aan het AutoSN netwerk …

Lees meer
14 januari 2021

Met de auto op vakantie? Doe de vakantiecheck!

Gaat u binnenkort op vakantie met de auto?

Lees meer

Waarom AutoSN?

De AutoSN dealers zijn bedrijven met een dorps karakter in de goede zin van het woord. De klant moet zich er thuis willen voelen en ook graag weer terugkomen. In combinatie met onze aantrekkelijke uurtarieven kunt u aanzienlijk op kosten besparen, zonder in te leveren op kwaliteit! Door centrale afspraken te maken met leasebedrijven en fleetowners zijn we ook voor zakelijke klanten een aantrekkelijk alternatief.

  • De beste persoonlijke service
  • Veel vestigingen in Nederland
  • Scherpe prijzen
Lees meer

Zoek uw dealer

Vind uw dealer