Technische diensten

detail-lease-info

Dealereisen

De AutoSN leden moeten vanzelfsprekend voldoen aan de toetredingseisen, welke worden gecontroleerd en bewaakt. Alle leden zijn BOVAG lid en beschikken over het “in de cloud” offerte systeem MiCheck en hebben  uiteraard een ROB aansluiting.  AutoSN leden zijn in staat om, mede door dit systeem, onderhoud en reparatie voor alle merken uit te voeren.

MiCheck / landelijke afspraken

Alle AutoSN dealers werken met het open calculatie systeem “MiCheck“, waarmee transparantie is gewaarborgd in alles wat wordt gedaan. Alle afspraken met de verschillende leasemaatschappijen zijn bij alle leden beschikbaar en via MiCheck ook gewaarborgd!

De AutoSN dealer beschikt hierdoor niet alleen over de technische informatie van alle merken, maar ook over alle onderdeel  informatie. Zowel origineel alsook alternatief. En alternatieve onderdelen of zelfs groene delen, worden aangeboden als u als klant (particulier of zakelijk) daarvoor kiest.

Een netwerk dus dat uitstekend past bij de consument of fleetowner, die simpelweg een goed en betaalbaar adres zoekt voor zijn of haar auto!

Wanneer u als fleetowner/leasemaatschappij zelf gebruik maakt van MiCheck Fleet is vooraf detailinformatie van elk werkplaatsbezoek mogelijk, transparanter kan niet. Geen verrassingen voor de leaserijder, maar ook geen verrassingen voor de leasemaatschappij!

Heeft u geen MiCheck Fleet, ook geen probleem, want we kunnen u – bij een offerte – een link of mail, sturen waarmee u de complete werkzaamheden in uw webbrowser of in uw mail kunt bekijken en bij een akkoord zijn wij in staat om deze gedetailleerde offerte om te zetten in de u bekende ROB codes en bijbehorende bedragen.

Gewoon eerlijk en goed!

De AutoSN dealers zijn bedrijven met een dorps karakter in de goede zin van het woord. De klant moet zich er thuis willen voelen en ook graag weer terugkomen.  Hier is het vaak de eigenaar van het bedrijf die nog actief meewerkt en dat voelt de klant. We houden van no-nonsene aanpak en een warme relatie met onze klanten.  Gewoon eerlijk en goed dus.

Kosten sparen

Standaard gaan we uit van de originele merkonderdelen. Onze kracht is dat we de operationele kosten verder kunnen verlagen door zoals hierboven reeds aangegeven,  bijvoorbeeld buiten de garantieperiode goedkopere, alternatieve onderdelen aan te bieden en voor sommige delen zelfs groene delen (gebruikte delen, maar goed te gebruiken, bijv. plaatwerk).   In combinatie met onze aantrekkelijke uurtarieven kunt u aanzienlijk op kosten besparen, zonder in te leveren op kwaliteit!

Voor elk bedrijf dat MVO hoog in het vaandel heeft staan een goed geluid en voor een leasemaatschappij dubbel interessant vanwege het lagere kostenplaatje.

Hoewel we snel een nog dichter  netwerk willen aanbieden, zijn de huidige 63  locaties ( september 2017 ) al behoorlijk goed verdeeld in Nederland.

Er is dus altijd wel een AutoSN locatie in de regio! 

 

Bent u als fleetowner/leasemaatschappij geïnteresseerd om met AutoSN samen te werken?

Neemt u  dan svp   contact met ons op en wij leggen u graag onze mogelijkheden (o.a SLA) voor!

 

Laatste nieuws

04 mei 2021

Geen kinderen of dieren in de auto laten zitten!

Met deze warmte is het levensgevaarlijk om kinderen en dieren in de auto te laten, zelfs met een raampje open! Dat kan NIET.

Lees meer
20 maart 2021

AutoSN anno juni op 75 leden (NL en B)

AutoSN blijft groeien en zal dit jaar nog ca 10 bedrijven aan het AutoSN netwerk …

Lees meer
14 januari 2021

Met de auto op vakantie? Doe de vakantiecheck!

Gaat u binnenkort op vakantie met de auto?

Lees meer

Waarom AutoSN?

De AutoSN dealers zijn bedrijven met een dorps karakter in de goede zin van het woord. De klant moet zich er thuis willen voelen en ook graag weer terugkomen. In combinatie met onze aantrekkelijke uurtarieven kunt u aanzienlijk op kosten besparen, zonder in te leveren op kwaliteit! Door centrale afspraken te maken met leasebedrijven en fleetowners zijn we ook voor zakelijke klanten een aantrekkelijk alternatief.

  • De beste persoonlijke service
  • Veel vestigingen in Nederland
  • Scherpe prijzen
Lees meer

Zoek uw dealer

Vind uw dealer