Technische diensten

Auto van de Weerd BV

Auto van de Weerd beschikt over een zeer moderne Bosch Car Service werkplaats in Bennekom met een uitgebreide dienstverlening. Wij maken deel uit van het VETOS (Verenigde Toyota Specialisten) netwerk. Tevens zijn wij AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Kierkamperweg 10
6721 TE, Bennekom
Nederland

Auto van de Weerd BV

Werkplaats voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij natuurlijk alle merken personen- en bedrijfsauto’s.! Wij zijn tevens al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte Toyota’s en het merk Lexus. Wij zijn tevens erkend APK-keuringsstation. Schade? Ook dat kunnen wij regelen, van schadetaxaties tot en met schadereparaties, alles onder één dak!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u hier goed. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze VETOS website