Technische diensten

Auto | Rutten

Auto | Rutten is een hecht familiebedrijf en bestaat al ruim 80 jaar. Sinds 1971 hét Peugeot gezicht voor Wijchen en omstreken. Vanaf 1 januari 2018 maken wij deel uit van het PCA netwerk (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën). Om ons bedrijf compleet te maken zijn wij tevens AutoSN dealer geworden, universeel met kennis van alle merken. Wij zijn klaar voor de toekomst.

Nieuweweg 116
6603 BS, Wijchen
Nederland

Auto | Rutten

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot, natuurlijk alle merken. Bij Auto | Rutten bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions. Bij schade aan uw auto taxeren en repareren wij de schade en handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Kom langs in onze werkplaats, u bent zo weer op weg. Wist u dat wij ook het onderhoud verzorgen van uw leaseauto? Gewoon goed!

Tanken, shoppen en wassen

Bij ons Esso tankstation kunt u 24/7 tanken en onze ruime shop met luxe Bakery is tot 21.00 uur geopend. Voor veiligheidsmiddelen en artikelen voor onderweg kunt u hier goed terecht. Daarnaast kan uw auto gewassen worden in onze roll-over carwash, of u kunt gebruik maken van een 6-tal wasboxen.

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en uitstekend geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website