Technische diensten

8.4
Automobielbedrijf Dijkwel

Automobielbedrijf Dijkwel is al ruim 60 jaar een begrip in Zeeland en al een aantal jaren gevestigd in Vlissingen. Met onze jarenlange ervaring in Franse auto’s, zijn wij PCA-merkspecialist (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) en tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Industrieweg 27-29
4382 NA, Vlissingen
Nederland

Automobielbedrijf Dijkwel

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze uiterst modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken personen- en bedrijfsauto’s. Bij Dijkwel bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions. Met onze passie voor Franse auto’s is uw klassieker of youngtimer hier ook van harte welkom. Naast onze reguliere diensten zijn wij ook een uw zakelijk partner voor het beheer van uw wagenpark. No-nonsense, gewoon Goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website

Airco check

Steeds meer auto's zijn voorzien van een airco. Een airco is comfortabel, in de zomer…

Lees meer

Terug van vakantie?

Terug van vakantie? Laat uw oliepeil controleren! Natuurlijk bij:  Automobielbedrijf Dijkwel #vlissingen

Lees meer