Technische diensten

Autobedrijf Tijkorte Denekamp

Autobedrijf Tijkorte vindt u, al sinds 1967, aan de Brandlichterweg 1 in Denekamp. Begonnen destijds als SImca dealer en na de samenvoeging van Peugeot en Talbot zijn wij, in 1982, Peugeot dealer geworden. Een echt familiebedrijf waar, vanaf 1995, de 2e generatie aan het roer staat. Vanaf 1 januari 2018 maken wij deel uit van het PCA netwerk (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën). Om ons bedrijf compleet te maken zijn wij tevens AutoSN dealer geworden, universeel met kennis van alle merken. Wij zijn klaar voor de toekomst.

Brandlichterweg 1
7591 AN, Denekamp
Nederland

Autobedrijf Tijkorte Denekamp

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot, natuurlijk alle merken. Bij Tijkorte bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions. Bij schade aan uw auto taxeren en repareren wij de schade en handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Kom langs in onze werkplaats, u bent zo weer op weg. Wist u dat wij ook het onderhoud verzorgen van uw leaseauto? Gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website