Technische diensten

Schadeherstel bij Wemmenhove

Schadeherstel – zo geregeld bij Wemmenhove

Schadeherstel W

 

Schade aan uw auto betekent schadeherstel. U bent eraan gewend met uw auto bij ons te komen en u heeft vertrouwen in onze manier van werken. Dan is het toch ook logisch dat Autobedrijf Wemmenhove voor u de afhandeling van eventuele schade of ruitreparatie regelt?

 

Afwikkeling van begin tot eind!

Via onze zustermaatschappij én erkend schadebedrijf Autoschade Service Hawe Hoogeveen kunnen we voor alle lease- en verzekeringsmaatschappijen de schade afhandelen! Het herstel en de overige afhandelingen worden op kwaliteitsniveau en conform de geldende veiligheidsnormen uitgevoerd.

Bij schadeherstel altijd mobiel!

Tijdens het herstellen van uw schade stellen wij een vervangende auto beschikbaar. Zo blijft u, ook indien de reparatie wat langer duurt, altijd mobiel. Ook voor schade- en of ruitreparaties is uw auto bij ons in goede handen.

Schadeherstel zonder gedoe

Onze vakbekwame schademedewerkers zullen alles in het werk stellen de ontstane schade te repareren, geen gedoe en geen kleine lettertjes, gewoon zoals het moet!

We regelen simpelweg alles voor u! Van begin tot eind!

online schademelden         downloaden schadeformulier

 

Eigen verzekeringsadressen voor schadeherstel

Heeft u uw eigen verzekeringsadres? Dat kan natuurlijk ook… Wij hebben scherpe afspraken met onze partners voor verzekeringen en financiering en alles onder één dak geregeld. Zo simpel kan het zijn!

Geen schadeherstel maar een nieuwe (andere) auto?

Maak dan gebruik van de nieuwe verzekeringsmogelijkheden! Wij bieden bijvoorbeeld een aankoopgarantie uitkering bij total loss, zelfs tot 5 jaar na aankoop! Wij adviseren u graag.

Gewoon één adres en één aanspreekpunt voor al uw autozaken!

 

 

APK en goedkopere onderdelen?

Gratis APK? Jazeker, dat kan! Als u uw APK-keuring combineert met een grote onderhoudsbeurt is…

Lees meer

Uw occasion nog niet gevonden?

Het kan voorkomen dat uw gezochte auto niet binnen onze occasionvoorraad te vinden is. Geef…

Lees meer