Technische diensten

Schadeherstel bij Müskens

Schadeherstel – zo geregeld bij Müskens

Schade aan uw auto betekent schadeherstel. Gelukkig kunt u de schade snel en vakkundig laten herstellen bij Autobedrijf Müskens. Wij zijn aangesloten bij Schadegarant. Het herstel en de overige afhandelingen worden op kwaliteitsniveau en conform de geldende veiligheidsnormen uitgevoerd.

Wat zijn de kosten van de reparatie?

U bent misschien benieuwd naar de kosten van de reparatie. Wij zijn transparant en geven graag inzicht in de kosten. Autobedrijf Müskens is niet voor niets aangesloten bij Schadegarant en kan daardoor alle schades aan uw auto afhandelen met behoud van alle garanties!

Schadeherstel zonder gedoe

Wij handelen de schade netjes voor u af met de verzekeringsmaatschappij, geen gedoe en geen kleine lettertjes, gewoon zoals het moet! Onze vakbekwame schademedewerkers zullen alles in het werk stellen de ontstane schade te repareren zodat u weer snel en zorgeloos op weg kunt.

Bij schadeherstel altijd mobiel!

Tijdens het herstellen van uw schade stellen wij, tegen brandstofvergoeding, een vervangende auto beschikbaar. Zo blijft u, ook indien de reparatie wat langer duurt, altijd mobiel. Ook voor schadereparaties is uw auto bij ons in goede handen.

 

schadegarant               Auto verzekering

Occasion nog niet gevonden?

Het kan voorkomen dat uw gezochte auto niet binnen onze occasionvoorraad te vinden is.   …

Lees meer

Goedkopere onderdelen?

Soms kan het anders! Wanneer een auto op leeftijd begint te raken en buiten de…

Lees meer