Technische diensten

kentekenloket Müskens

KENTEKENLOKET: Müskens RDW-erkend

Op 1 oktober is het Kentekenloket gestart. Particulieren kunnen nu bij zo’n 500 RDW-erkende autobedrijven in Nederland een kenteken overschrijven, met alle voordelen van dien. Voorheen kon dat alleen bij postagentschappen. De Kentekenloketten zijn verspreid over het hele land, ook ons bedrijf Autobedrijf Müskens doet hier aan mee!

logo kentekenloket nl

Overschrijven kenteken bij het autobedrijf

Een autobedrijf is een logische plek voor het overschrijven van een kenteken. Alle technische kennis over auto’s is ter plekke aanwezig. Zo kan de koper er meteen een gratis kilometercheck laten doen, om er zeker van te zijn dat het aantal kilometers op de teller ook echt klopt.

Meer dan een kentekenloket

Ook een aankoopkeuring of een bandencheck is snel geregeld. En een RDW-erkend autobedrijf is geheel neutraal, zodat er voor de koper én de verkoper extra zekerheid ontstaat.

Overal dezelfde regels

Voor het overschrijven bij het Kentekenloket gelden dezelfde regels als voor postagentschappen. Deze regels zijn door de RDW bepaald. De verkoper heeft het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode nodig. De koper dient tenminste 18 jaar te zijn en een Nederlands identiteitsbewijs te bezitten. De nieuwe kentekencard wordt uiteindelijk door de RDW opgestuurd naar de koper.

 

Alle informatie vindt u ook op www.kentekenloket.nl.

Of ga gewoon even naar ons bedrijf en vraag naar Jacques Müskens, hij kan u er alles over vertellen!

 

Occasion nog niet gevonden?

Het kan voorkomen dat uw gezochte auto niet binnen onze occasionvoorraad te vinden is.   …

Lees meer

Goedkopere onderdelen?

Soms kan het anders! Wanneer een auto op leeftijd begint te raken en buiten de…

Lees meer