Technische diensten

Mobiliteitscentre Bodegraven

In 2016 opende Mobiliteitscentre Bodegraven zijn deuren. Eigenaar Bruijnen zit al meer dan 30 jaar in het vak met een voorliefde voor Peugeot en Citroën. De PCA-merkspecialisten (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) was voor ons een logisch stap. Tevens zijn wij AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Mobiliteitscentre Bodegraven

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken. Bij Mobiliteitscentre Bodegraven bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions. Naast onze reguliere diensten kunt u hier ook goed terecht een autoverzekering of financiering. Wij staan graag voor u klaar. Schade aan uw auto? Wij taxeren en repareren de schade en handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. No-nonsense, gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website