Technische diensten

Garage L.M. de Kort BV

Garage de Kort bestaat al ruim 35 jaar. Wij kennen onze klanten uit de regio en hebben een goede naam opgebouwd als het gaat om kwaliteit en eerlijke tarieven. Wij zijn aangesloten bij de VETOS groep (Verenigde Toyota Specialisten) en zijn tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Nieuwkuijksestraat 5
5253 AC, Nieuwkuijk
Nederland

Garage L.M. de Kort BV

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij natuurlijk alle merken! Bij Garage de Kort bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions, Toyota’s in het bijzonder. Wij investeren nu en in de toekomst in opleidingen en werkplaatsapparatuur om u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op al onze reparaties heeft u bovendien één jaar BOVAG garantie! Wij zijn erkend APK-Keuringsstation en tevens schadespecialist voor taxaties en reparaties. Allround, alles onder één dak!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u hier goed. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze VETOS website