Technische diensten

De Vries Motors

Bij PCA De Vries Motors BVBA uit Zandhoven kunt u met een gerust hart terecht voor alles aan uw auto. Voor aankoop, onderhoud en herstelling van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Om ons bedrijf compleet te maken zijn wij in 2017 toegetreden tot de PCA groep (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) en zijn tevens AutoSN dealer geworden, universeel met kennis van alle merken.

Ringlaan 134
2240, Zandhoven
België

De Vries Motors

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Citroën, natuurlijk alle merken personen- en bedrijfsauto’s. U kunt hier uitstekend terecht voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte Citroën. Heeft u een schadegeval? Geen probleem, onze carrosserie herstelt uw wagen met de grootste zorg zodat hij er weer als nieuw uitziet. Ook voor winter- en zomer banden van verschillende merken kunt u hier goed terecht. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom of onze werkplaats, ons team staat graag voor u klaar.

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA Merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

 

onze PCA website