Technische diensten

Autobedrijf Victor Rensen

Autobedrijf Vinctor Rensen is vanaf 1970 een begrip in Groenlo en omgeving. Met onze jarenlange ervaring in Franse auto’s, met name Peugeot, zijn wij tevens PCA-merkspecialist (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) en AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Autobedrijf Victor Rensen

Werkplaats AutoSN Groenlo voor alle merken

In onze uiterst modern ingerichte AutoSN werkplaats in Groenlo onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken. Bij Victor Rensen bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions. Naast onze reguliere diensten kunt u hier ook terecht bij schade aan uw auto. Wij taxeren en repareren de schade en handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Financieren en verzekeren? U regelt het via Victor Rensen, snel en goedkoop. Gewoon Goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs in onze AutoSN werkplaats in Groenlo, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website