Technische diensten

Autobedrijf Gebr.Veurink

Autobedrijf Gebr. Veurink is een allround bedrijf en gevestigd vlakbij het toeristische gedeelte van Hardenberg. Wij zijn trots op onze klantenkring die tot ver buiten onze regio reikt. Wij zijn aangesloten sinds 2003 bij de VETOS groep (Verenigde Toyota Specialisten) en zijn tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Rheezerweg 40a
7771 TG, Hardenberg
Nederland

Autobedrijf Gebr.Veurink

Werkplaats AutoSN voor alle merken

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die u mag verwachten. In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Toyota’s, natuurlijk alle merken! Wij zijn erkend APK-Keuringsstation en tevens schadespecialist voor taxaties en reparaties. Wij bieden u een uitgebreid dienstenpakket en voeren alles uit onder één dak!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij deze unieke snelgroeiende garageformule, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u hier goed. Wij hebben natuurlijk vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze VETOS website