Technische diensten

Autobedrijf Pons

Autobedrijf Pons bestaat al sinds eind jaren zestig. Inmiddels uitgegroeid tot een allround autobedrijf waar we alles op autogebied kunnen uitvoeren. Wij kennen de klanten uit de regio en hebben een grote vaste klantenkring opgebouwd. Wij zijn aansloten bij de VETOS groep (Verenigde Toyota Specialisten) en tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Lindelaan 14
3331 AN, Zwijndrecht
Nederland

Autobedrijf Pons

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats, onderhouden en repareren wij, naast Toyota en Daihatsu, natuurlijk ook alle overige merken. Wij zijn erkend APK-Keuringsstation en tevens schadespecialist voor taxaties en reparaties. Bij ons krijgt u de kwaliteit en de persoonlijke aandacht die u mag verwachten. Wij zijn ook al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte Daihatsu’s. Wij bieden u een uitgebreid dienstenpakket en voeren alles uit onder één dak!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u hier goed. Wij hebben natuurlijk vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze VETOS website