Technische diensten

Autobedrijf Müskens BV

Autobedrijf Müskens, opgericht in 1945, is al meer dan 70 jaar gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en niet meer weg te denken uit Groesbeek. Met een voorliefde voor Toyota, zijn we sinds 1971 al actief bezig met dit merk. Niet voor niets zijn we aangesloten bij de VETOS groep (Verenigde Toyota Specialisten). Wij zijn tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Autobedrijf Müskens BV

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij natuurlijk ook alle andere merken! Ons specialisme is in de loop der jaren flink uitgebreid. Wij voeren nu naast Toyota; Daihatsu, Lexus en inmiddels ook Hyundai en Mazda! Bij ons vindt u tevens een uitgebreid dienstenpakket.

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij deze unieke snelgroeiende garageformule, onafhankelijk en uitstekend geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u hier goed. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze VETOS website

Occasion nog niet gevonden?

Het kan voorkomen dat uw gezochte auto niet binnen onze occasionvoorraad te vinden is.   …

Lees meer

Goedkopere onderdelen?

Soms kan het anders! Wanneer een auto op leeftijd begint te raken en buiten de…

Lees meer