Technische diensten

Auto | Nouws

Auto | Nouws is al ruim 35 jaar een vertrouwd adres in Rucphen en omstreken waar service niet stopt bij de werkplaatsdeur. Wij zijn al jaren PCA-merkspecialist (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën). Tevens zijn wij AutoSN dealer, universeel, met kennis van alle merken.

Sprundelseweg 35
4715 RB, Rucphen
Nederland

Auto | Nouws

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken. Bij Auto | Nouws bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions. Voor een autoverzekering of een financiering kunt u ook prima bij ons terecht, wij adviseren u graag. Bij schade aan uw auto taxeren en repareren wij de schade en handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Vakmanschap, gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij deze unieke snelgroeiende garageformule, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website