Technische diensten

Auto Janssen Echt B.V.

Auto Janssen is een echte dorpsgarage in het centrum van Echt. Al jaren PCA-merkspecialist (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) met een goede naam in de regio. Tevens zijn wij AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Weidestraat 8
6101 HA, Echt
Nederland

Auto Janssen Echt B.V.

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken. Bent u verhinderd of komt het slecht uit, dan komen wij uw auto ophalen en laten we een leenauto bij u achter. U blijft mobiel zonder gedoe en zonder extra kosten. Bij Auto Janssen bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions. Voor een autoverzekering of financiering kunt u ook prima bij ons terecht, wij adviseren u graag. Ook voor een schadetaxatie en of –reparatie hoeft u niet ver te zoeken, wij handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website